Yeni şehirler arası otobüs terminali açılışı için gün sayıyor

Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali'nin yapımında sona gelindi.

Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali'nin yapımında sona gelindi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın, şehre vizyon katacak bir projesi daha tamamlanmak üzere. Elazığ'ın uzun yıllardır beklediği yatırımlardan olan Şehirler Arası Otobüs Terminali açılışı için gün sayıyor.

Güney Çevre Yolu üzerinde yaklaşık 15 bin metrekare alanda yapılan yeni terminal binası bünyesinde; 42 adet bilet gişesi, 18 adet dükkân, 2 adet restoran-kafe, büfe, mescitler, 49 adet peron, şoför dinlenme odaları ve çocuk oyun alanlarını barındırarak sadece ulaşım alanında değil turizm noktasında da şehre katkı sağlayacak.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları çalışmaları yerinde inceleyerek şehrin gelecek vizyonu için mükemmel bir kazanım olacağını dile getirdi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “Vedaların hüznü, kavuşmaların mutluluğu ile bambaşka bir yere sahiptir otogarlar. Şehrimizin uzun yıllardır hasretle beklediği Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali'nin açılışı için gün sayıyoruz. Modern, konforlu ve teknolojik donanımlara sahip yeni otobüs terminalimiz şehrimizin gelecek vizyonu için mükemmel bir kazanım olacak.” İfadelerine yer verdi.