Kent konseyi tarafından 'küresel tehdit uyuşturucu' konferansı

Elazığ Kent Konseyi organizasyonunda emekli Jandarma Kıdemli Albay Dr. Burhanettin Şenli'nin konuşmacı olduğu 'Küresel Tehdit Uyuşturucu' konulu konferans düzenlendi

Elazığ Kent Konseyi organizasyonunda emekli Jandarma Kıdemli Albay Dr. Burhanettin Şenli'nin konuşmacı olduğu “Küresel Tehdit Uyuşturucu” konulu konferans düzenlendi

Elazığ Kent Konseyi İl Genelinde faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda son olarak “Küresel Tehdit Uyuşturucu” Konulu konferans düzenlendi. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak Emekli Jandarma Kıdemli Albay Dr. Burhanettin Şenli katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Elazığ Kent Konseyi Başkanı Rüstem Kadri Septioğlu, Kent Konseyi olarak toplumda farkındalık yaratmak adına mücadele ettiklerini söyleyerek ailelere madde bağımlılığı ile mücadele noktasında tavsiyelerde bulundu.

Emekli Jandarma Kıdemli Albay Dr. Burhanettin Şenli, madde bağımlılığı ile mücadelede bireylerin ve ailelerin neler yapması gerektiğine dair bilgilendirmelerde bulundu.